13:e januari Tjugonde dag jul

Tjugondag Knut dansas julen ut.

Nu är det dags att avsluta den här julkalendern en gång för alla. Den har trots allt varit ganska seglivad men nu är det nog med julmotiv på naglarna. Jag skulle vilja tacka alla mina läsare för att ni har tagit er hit och snällt tittat på mina amatörmässiga kreationer, och hoppas att detta har gjort väntan på julafton mer uthärdlig.

Hejdå!



Men...
Om ni tror att ni kommer att sakna mina naglar så hav förtröstan! Nu finns de permanent, oberoende av årstid och väderlek, på http://www.fastnaglad.blogg.se vi ses där!

5 januari Trettondagsafton

Jag hade innan jul stora ambitioner med den här kalendern som det inte riktigt fanns tid till. Ja... "ambitioner" var ju ett starkt uttryck, bättre ordval skulle väl vara "planer". Några idéer, speciellt på gran-temat hade jag i huvudet, som jag eventuellt skulle göra för att fylla ut kalendern med. Hur det nu var så lyckades jag ju tillverka 24 st manikyrer.

Det blev lite stressigt före jul med att hinna med alla motiven. Inte för att jag har haft mer tid nu egentligen, men jag har haft lite mer inspiration de senaste dagarna, så det har blivit några naglar att pryda bloggen nu såhär till Trettondagsafton.


Vita vidder


Granslöst




RSS 2.0